Office 365 is effectief in te zetten wanneer u op zoek bent naar een eenvoudige oplossing met een gestandaardiseerde online werkplek. Vanuit deze online werkplek zijn diverse Microsoft applicaties te gebruiken, afhankelijk de gewenste functionaliteiten. Hierbij kunt u denken applicaties als Exchange, SharePoint, Microsoft Lync en Office WebApps. 

Voordelen & combinaties

Eveneens als DV Cloud wordt u ontzorgt op het gebied van de beveiliging, updates en het periodieke onderhoud van uw online werkomgeving. Daarnaast is de oplossing prijstechnisch zéér aantrekkelijk en zorgt Microsoft ervoor dat de dienst continu (99,9%) beschikbaar is. Voor eén vast bedrag per werknemer per maand of per jaar weet u exact waar u aan toe bent.

Naast de vele voordelen is Office 365 niet voor elke organisatie als totale oplossing geschikt. Indien de standaard toepassingen niet geheel aan de wensen voldoen, dan is veelal een maatwerk oplossing (of een combinatie met Office 365) geschikter. Op deze wijze kan er flexibeler ingespeeld worden op de wensen en vereisten van uw organisatie. Ook wanneer er binnen uw organisatie sprake is van zeer bedrijfsgevoelige informatie en u daarbij aan bijvoorbeeld specifieke juridische richtlijnen verbonden bent, is Office 365 helaas niet altijd de juiste oplossing. Dit heeft te maken met de Patriot Act, waarbij Microsoft niet de garantie kan geven dat de data binnen de Europese datacenters blijft. De wetgeving stelt de Amerikaanse overheid namelijk in staat om bij directe dreiging, toegang te hebben tot diverse data.

Ondersteuning vanuit DataVisual

DataVisual kan u allereerst adviseren in het juiste abonnement voor uw organisatie. Er is namelijk een breed scala aan opties en mogelijkheden. Daarnaast kan DataVisual voor u de complete migratie van Office 365 verzorgen evenals het verlenen van de support. Mocht blijken dat Office 365 niet geheel aan uw wensen en vereisten kan voldoen, dan kunnen wij voorzien in een maatwerk oplossing (eventueel in combinatie met Office 365).

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw organisatie om in de cloud te gaan werken of wilt u een demo? Neem contact ons op via het telefoonnummer 0547-380777 of vul het contactformulier in. Wij adviseren u graag.