Bij steeds meer organisaties maakt het nieuwe werken onderdeel uit van het werkproces. Medewerkers loggen tijdonafhankelijk in op de gewenste locatie om flexibeler en efficiënter te kunnen werken. Echter hoe gaat uw organisatie om met het werkplekbeheer hiervan?

Efficiënt en effectief gebruik van hardware, software en online verbindingen op elke werkplek is essentieel om het flexwerken optimaal te laten plaatsvinden. Goed onderhoud en (werkplek)beheer draagt hier bij aan de productiviteit van uw organisatie en daarmee gebruikers. Naast het reguliere werk van eigen systeembeheerders in uw organisatie kan het (deels) uitbesteden van het werkplekbeheer een effectieve ondersteuning zijn.

Mogelijkheden werkplekbeheer

Afhankelijk van uw wensen en vereisten kunnen we bekijken op welke manier het werkplekbeheer effectief ingericht kan worden voor uw organisatie. Het werkplekbeheer kan bestaan uit monitoring, Patch Management, het doorvoeren van updates, licentiebeheer etc. Tegen een vast bedrag per maand per werkplek zijn uw ICT kosten inzichtelijk en transparant. Samen zullen we met u bepalen wat het gewenste niveau is van de dienstverlening aangaande het werkplekbeheer. Denkend aan de werkzaamheden aangaande beheer op afstand, de beveiliging op verschillende niveau`s, authenticatie, borging door versiebeheer etc. Ter aanvulling van het werkplekbeheer zal o.a. een SLA een toegevoegde waarde bieden om onderlinge afspraken vast te leggen over het werkplekbeheer en de dienstverlening die u kunt verwachten.

Naast werkplekbeheer kunnen we ook voorzien in andere oplossingen aangaande o.a. het onderhoud en beheer van uw server(omgevingen) of mobile devices. Wilt u meer weten over deze mogelijkheden en/ of bent u op zoek naar een ICT-partner die hierin kan voorzien?  Neem vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 0547-380777 of vul het contactformulier in.